Blog

Verrassend goede goochelaar

Jordi heeft als tafelgoochelaar ons personeel 2 uur uitstekend vermaakt met zijn goocheltrucs. We zaten er bovenop en dichtbij, maar snapten niet hoe hij het deed. Zeer vakkundig en humoristisch. Een aanrader voor elk feest.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Waanzin

Tijdens Deventer marktplein mochten mochten wij Jordi aanschouwen. Onze ogen vielen ons uit de oogkassen. Bliksemvlug deze vent! Van de ene verbazing in de andere, mooie vent!

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Tafelgoochelaar Jordi

Dag tafelgoochelaar Jordi, We hebben een prachtig feest gehad, mede dankzij jouw optreden. ’t Blijft irritant dat we nog steeds niks snappen van je trucs, ook al zien we ze drie keer op een avond. Bedankt voor je mooie show.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Kinderverjaardag

Blij verrast met het onderhoudende optreden van Jordi. Voor zowel de kinderen (4-10 jaar) en de volwassenen hartstikke leuk. Goed verzorgd en heel goed afgestemd op de gelegenheid en het publiek.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelen in de klas

Een geweldige ervaring voor de klas en de kindjes van 4/5 jaar. Jordi nam alle kindjes mee in zijn trucs. Wat een aandacht hielden ze erbij. Wat waren ze onder de indruk en wat hebben ze gelachen. Een aanrader voor iedereen om Jordi in te huren. Hoe hij aansluit bij de kindjes. Geweldig. Ze zijn […]

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Top act!!

Jordi is op ons verjaardagsfeest geweest en heeft tussen de mensen gestaan en zijn kunsten laten zien. In 1 woord geweldig!! Alleen maar leuke reacties. Je staat er met je neus bovenop en nog heb je niets in de gaten. Hij tovert je ring weg, haalt kaarten op plaatsen vandaan… Echt een aanrader!

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Top optreden

Op een zeer zomerse dag trad Jordi op tijdens ons informele bruiloftsfeest thuis. Wat was het leuk, erg gelachen, onmogelijke dingen gezien. Een absolute aanrader als je eens wat bijzonders wilt.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”